Ceea ce NU vezi pe covorul roşu stă la baza oricărei ţinute reuşite

Presiunea, bliţurile aparatelor de footgrafiat şi sutele de priviri aţintite asupra lor?

O simplă defilare pe covorul roşu poate deveni o adevărată provocare pentru o celebritate.

Însă, dacă vei întreba orice vedetă, stilist sau realizator TV, cu toţii îţi vor spune acelaşi lucru: atitudinea este cea mai importantă.

Unul dintre obiectele care le ‘ajută’ pe vedete să capete acea extra-doză de încredere este… lenjeria modelatoare.

Această piesă vestimentară sta la baza oricărei ţinute de succes şi, purtată cum trebuie, te va face să te simţi că o adevărată regină.

Secretul cel mai important însă, în momentul în care alegi să porţi un astfel de articol este să rămână, cu adevărat, un SECRET (să nu se vadă).

Trebuie să recunoaştem că lenjeria modelatoare nu este exact cel mai sexy articol vestimentar, aşa că ideal ar fi, să nu se observe absolut deloc.

Vedete precum Kim Kardashian, Kaley Cuoco şi Eva Longoria au dezvăluit în nenumărate rânduri că sunt îndrăgostite de popularele articole vestimentare de la Spanx.

Ba mai mult, Kim nu se sfieşte să spună că a purtat mai multe perechi simultan, doar pentru a se asigura că rochiile mulate nu îi vor scoate în evidenţă nicio imperfecţiune.

258DA2DD00000578-0-The_surprising_subject_matter_came_about_when_Cara_revealed_that-m-92_1423610993572

Deşi arăta că ‘lenjeria bunicii’, aceste produse sunt capabile să îţi aplatizeze abdomenul, să ‘tonifieze’ acele aripioare proeminente şi să ascundă şoldurile enervante că prin magie.

Partea mai puţin plăcută este faptul că aceste articole vestimentare pot deveni cam… inconfortabile, însă aici intră în vigoare faimoasă zicală: ‘Baba suferă la frumusete’!

Leave a Reply