femeile

Femeile îşi doresc o aventură de o noapte mai mult decât bărbaţii, spun specialiştii. Un reputat psiholog vorbeşte despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei atunci când vine vorba de aventuri sexuale.

Aproape 90% dintre indivizi vor trece la fapte, spune acesta. Dacă li se oferă ocazia, nu se ţine cont nici de vârstă, nici de sex, nici de starea relaţională actuală. Dacă persoana tentată mai este încurajată şi de alcool sau de prieteni, rezultatul este unul previzibil.

Psihologul Constantin Cornea spune că sexul frumos se va bucura mai degrabă de o astfel de aventură.

De obicei, doamnele sau domnişoarele se pot întoarce înapoi la viaţa lor normală, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. De asemenea, femeile ţin genul acesta de experienţe pentru ele, iar şansele ca acest lucru să se afle sunt destul de scăzute.

 

Bărbaţii vor să se laude, femeile sunt mai discrete

Specialistul mai spune că bărbaţii caută aventuri de o noapte şi pentru a se lăuda în faţa prietenilor. Practic, bărbaţii care nu sunt prea mulţumiţi de viaţa lor şi li se pare că au intrat într-o oarecare monotonie, vor căuta alte lucruri cu care să se laude. Ori, cum nu se pot lăuda cu ceva din imaginaţia lor, vor trece la fapte.

Mulţi se simt cuprinşi de remuşcări după o aventură de o noapte, spune Constantin Cornea pentru Gândul.

Mai există, însă, şi o altă categorie: cei care se simt invincibili. Pentru aceştia, aventura le-a mărit încrederea în sine.

Pentru care care se simt vinovaţi, lucrurile pot să devină neplăcute, mai ales dacă au trezit suspiciunea partenerului.

 

 

Leave a Reply