După ce însuși Donald Trump s-a confruntat cu scurgeri de informații provenite de la propriul staff de conducere, noul președinte a concluzionat în stilul caracteristic.

Potrivit acestuia, vinovatul nu este nimeni altul decât Barack Obama.

Într-un interviu acordat unuia dintre posturile de televiziune favorite, Trump și-a expus această teorie a conspirației.

Mai exact, Trump este absolut convins că fostul președinte al SUA, împreună cu echipa sa prezidențială, sunt direct răspunzători pentru scurgerile de informație și, în consecință, pentru punerea în pericol a întregii națiuni.

Cu toate acestea, Trump s-a arătat „înțelegător”: „Știu că așa funcționează lumea politică. Obama a acționat cum i s-a pretins.” Cu toate acestea, Trump a menționat că s-ar fi așteptat la mai multă discreție din partea lui Obama.

Teoria lui Trump este, ca toate celelalte de altfel, destul de „interesantă”. Nu numai că îl consideră pe Obama țap ispășitor pentru toate relele, dar, paradoxal, este în același timp foarte înțelegător.

Ca de fiecare dată, Trump a vorbit în gol și nu și-a argumentat opinia aducând dovezi clare.

Trump, paranoic?

În ultimele săptămâni, președintele a devenit din ce în ce mai suspicios în ceea ce privește scurgerile de informații. Ba chiar a mers atât de departe, încât l-a numit pe Sean Spicer conducătorul unei acțiuni de verificare a telefoanelor tuturor membrilor staff-ului prezidențial.

De când a preluat conducerea Biroului Oval, viața lui Trump a devenit un coșmar din cauza sabotajelor. Președintele susține că vina aparție în totalitate serviciilor secrete de informație, și nu echipei sale de conducere.

Donald chiar i-a acuzat pe cei de la FBI că vând informații și că sunt „o epavă pentru securitatea națională.”

Nu este pentru prima oară când actualul președinte îl acuză pe Obama de diverse lucruri. De exemplu, Trump este sigur că fostul președinte este de vină pentru protestele anti-Trump.

Ei bine, măcar am descoperit un lucru la care este bun Trump: să inventeze teorii conspirative.

Leave a Reply