Într-o poziție destul de similară cu situația pe care a creat-o la Paris Saint-Germain, viitorul lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United este încă în ceață.

Suedezul a glumit în nenumărate rânduri pe seama fanilor, cum că aceștia ar trebui să își petreacă nopțile în fața casei lui pentru a îl convinge să nu părăsească echipa.

„Dacă ar înlocui turnul Eiffel cu o statuie de-a mea, aș mai rămâne”. Aceasta a fost modalitatea fotbalistului de a recunoaște public că nu va mai juca la Paris.

Însă, nu a trecut prea mult timp și iată că Zlatan Ibrahimovic se găsește din nou în aceeași postură. Manchester așteaptă cu sufletul la gură confirmarea fotbalistului în ceea ce privește sezonul următor.

FootballWhispers a aruncat o privire la posibilele destinații de transfer ale talismanului suedez.

Jose Murinho i-ar putea oferi lui Zlatan posibilitatea extinderii contractului pentru încă un sezon, însă acest lucru nu este un secret pentru nimeni.

Cu toate acestea, nu a avut loc nicio negociere încă. Cu fiecare săptămână ce trece, speculațiile privind viitorul lui Ibrahimovic continuă să se intensifice.

Fotbalistul a afirmat că Champions League nu cântărește câtuși de puțin în luarea deciziei: „Am venit aici când Manchester nici măcar nu juca în Champions League. Nu are nicio legătură.”

Nostalgicii vehiculează că Zlatan ar urma să se întoarcă la Malmo, clubul care l-a consacrat. Fanii spun că acesta ar fi un final de carieră perfect pentru starul suedez.

America a fost întotdeauna o posibilă destinație pentru Ibrahimovic, și, fără îndoială, MLS l-ar aștepta cu brațele deschise.

Fotbalistul însuși a admis anul trecut că ia în considerare această opțiune.

Rămâne de văzut însă ce întorsătură vor lua lucrurile și care va fi decizia finală a lui Zlatan.

Leave a Reply