Credem că ar fi mai bine pentru toată lumea ca unele lucruri să rămână pentru totdeauna nespuse, indiferent că vorbim despre job sau relația cu partenerul.

Stim că îți dorești sinceritate totală în relația ta, însă există momente în care nimic bun nu iese din decizia de a împărtăși anumite detalii cu iubitul tău.

De fapt, alegerea de a vorbi despre aceste lucruri, nu doar îi va răni sentimentele, dar ar putea provoca, de asemenea, efecte negative de durată.

Prejudiciul ar putea ireparabil.

Iată câteva exemple în care o transparență totală face mai mult rau decat bine:

  1. Orice lucru negativ pe care familia sau prietenii tăi l-au spus despre el.

Ar fi bine ca reacțiile negative ale apropiaților tăi să devină secrete de nespus atunci când vine vorba despre iubitul tău.

Acesta se poate simți ușor ranit de aceste comentarii și poate chiar să dezvolte un soi de „reacție alergică” la cei care l-au vorbit de rău.

Nu ți-ai dori să creezi un război mut între iubitul și părinții tăi, doar pentru că tu nu ai putut să fii … mută.

  1. Critici la adresa familiei lui.

Chiar dacă și partenerul tău găsește lucruri enervante la ai lui, crede-ne că nu ar vrea să îi atragi mereu atenția asupra părților negative ale membrilor familiei sale.

Partenerii ajung de multe ori să fie defensivi atunci când se confruntă cu aceste păreri critice și se simt atacați. Cel mai bine ar fi să taci ca peștele.

  1. Cum era sexul cu foștii tăi parteneri.

Cei mai mulți oameni sunt nesiguri cu privire la comportamentul lor în momentele de intimitate.

În general, ceea ce vor să audă bărbații este că ei sunt cei mai buni amanți pe care i-ai avut vreodată.

Nu este nevoie să împărtășești cu partenerul său detalii intime despre partidele extraordinare de sex pe care le-ai avut înainte de el.

Suntem siguri că nu și-ar dori să fie bântuit de imagini cu tine în pat cu ex-ul.

Nu ne înțelegeți greșit: Sinceritatea este un „must have” într-o relație sănătoasă. Însă, uneori, discreția este cheia unui cuplu fericit.

Leave a Reply