99

O femeie în vârstă de 99 de ani şi-a făcut o listă cu ultimele sale dorinţe. Până aici nimic nou.

Însă una dintre ele este ceva mai ciudată… Bătrâna şi-a dorit să petreacă măcar o noapte în închisoare, ca să vadă cum e.

Poliţiştii din Olanda au făcut tot posibilul pentru a o ajuta pe femeie. Oamenii legi au vrut să-i îndeplinească una dintre cele mai arzătoare dorinţe.

Annie şi-a dorit să vadă cum e să petreci o noapte în închisoare. Timp de 99 ani această nu a avut probleme cu legea, aşa că a vrut să vadă cum se simt cei din spatele gratiilor.

Poliţia din Olanda este recunoscută pentru grija faţă de cetăţeni, aşa că ofiţerii nu au stat prea mult pe gânduri.

 

Bătrâna în vârstă de 99 ani a vrut să trăiască experienţa înainte de a împlini centenarul

Aceasta i-a mărturisit unui poliţist că una din ultimele sale dorinţe este aceea de a fi închisă după gratii. I-a spus acestuia că vrea să vadă ce simt persoanele lipsite de libertate, mai ales că nici măcar nu s-a apropiat de o celulă până acum.

Deşi nu au avut niciun motiv legat să o reţină pe femeie, ofiţerii olandezi au decis să îi dea totuşi o mână de ajutor. Aceştia au închis-o într-o celulă din secţia de poliţie. Pensionara s-a arătat extrem de fericită de ajutorul primit de ofiţeri.

Pentru a părea şi mai autentică experienţa, poliţiştii au şi încătuşat-o pe Annie. Aceasta a petrecut o noapte în spatele gratiilor. Pe tot parcursul vizitei, aceasta a fost supravegheată de oamenii legii. Nu pentru că ar fi vrut să evadeze, ci pentru a fi convinşi că femeia este în regulă.

Ulterior, poliţiştii au postat pe Facebook întâmplarea. Aceştia au descris-o ca fiind „o zi de neuitat”, mai ales că fericirea se vedea pe chipul femeii în fiecare moment pentrecut după gratii.

Şi localnicii au apreciat gestul poliţiştilor. Au lăudat forţele de ordine pentru că au ajutat-o pe Annie să-şi îndeplinească visul.

 

Leave a Reply