Flavia Mihăşan

Majoritatea asistentelor TV precum Loredana Chivu sau Daniela Crudu acceptă câteva sute de euro pe săptămână sau chiar pe lună pentru a se ‘maimuţări’ în faţa camerelor pentru câteva ore pe seara.

Se pare însă că acesta nu este şi cazul blondei de la ‘Neatza’, care le dă clasă fetelor de mai sus.

Frumoasa Flavia Mihăşan a perceput până şi suma de 1.000 de euro pentru unele evenimente şi nu concepe să se ‘deranjeze’ pentru mai puţin.

Trebuie să recunoaştem că frumoasa blondă nu face parte din aceeaşi categorie cu Ana-Maria Mocanu sau Loredana Chivu.

Flavia Mihăşan este o apariţie rafinată în emisiunea matinală iar entuziasmul ei molipsitor te face să zâmbeşti de fiecare dată.

Pe lângă faptul că nu obişnuieşte să adopte ţinute de prost gust şi să ne polueze vizual cu mişcări de dans groteşti mai are şi cei şapte ani de acasă.

Flavia urăşte să vorbească despre viaţa ei privată iar faptul că nu s-a implicat în niciun scandal mediatic tipic acestor asistente TV a transformat-o pe Flavia într-o femeie de afaceri de succes.

Reputaţia ei impecabilă au ajutat-o să încheie contracte de imagine extrem de avantajoase pentru anumite branduri vestimentare sau de cosmetice şi saloane exclusiviste.

‘Consider că atâta timp cât muncești, ai și bani. Așa că nu contează banii, ci cât muncești pentru ei. Eu știu ce înseamnă să faci sacrificii’, a mărturisit Flavia, care munceşte de la vârsta de opt ani.

Până şi postările relaţionate cu diverse branduri care apar pe paginile ei de socializare pot percepe comisioane în valoare de 500 de euro.

Leave a Reply