Din ce în ce mai multe celebrități de la Hollywood iau acțiune în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător.

Iată câteva tipsuri pentru o #viațăverde, inspirate de vedete de renume mondial!

Green hacks:

  1. Începe prin a face pași mici.

În ultimii ani, DiCaprio este o voce care răsună neîncetat, pe covorul roșu al fiecărui eveniment public, abordând probleme îngrijorătoare precum încălzirea globală sau poluarea.

„Singurul lucru pe care îl puntem face este să controlăm fiecare pas pe care noi înșine îl facem: ce alimente consumăm, cum ne implicăm activ în societate, cu cine votăm”, spune Leo.

  1. Cumpără haine second-hand și creează-ți propriile produse de uz personal.

Pentru a sprijini lupta împotriva poluării, trebuie să luptăm de aceeași parte cu natura, nu împotriva ei. Astfel, reducând consumismul, vom fi capabili să reducem producția, ceea ce automat va atrage după sine reducerea poluării.

  1. Mănâncă din propria grădină.

Gwyneth Paltrow este doar una din șirul interminabil de vedete de la Hollywood care are curtea plină de fructe și legume, plantate de ea însăși.

Mâncând din propria grădină, ai siguranța că tot ceea ce ingerezi este 100% natural, și, în același timp, ocrotești solul de efectele nocive ale pesticidelor.

  1. Spune nu pet-urilor!

Cunoaștem cu toții efectele nocive ale plasticului. În ultimul timp, mediul acvatic a avut cel mai mult de suferit de pe urma deșeurilor de plastic care ajung în apă.

Din nou, poți începe prin acțiuni mici, aparent imperceptibile, cum ar fi, refuzarea paielor de băut la restaurant.

„Zilnic, consumăm 500 de milioane de paie. Echivalentul a 127 de autobuze pline de plastic. Este dezgustător”, a conchis The Lonely Whale Foundation, o asociație non-guvernamentală care militează pentru reducerea poluării în mediul marin.

Așadar, deși ar părea neimportant, este absolut necesar ca fiecare dintre noi să inițieze astfel de acțiuni pentru a reuși să ne salvăm de la autodistrugere!

Leave a Reply