Tom Hardy

Cascadorul şi actorul Jacob Tomuri este un bărbat extrem de atractiv şi talentat însă asemănarea lui izbitoarea cu actorul britanic Tom Hardy nu mai reprezintă de mult un avantaj.

Ba dimpotrivă!

Job-ul de sosie a lui Tom Hardy i-a adus bani frumoşi neozeelandezului, însă îl menţine într-un con de umbră de câţiva ani buni.

Actorul în vârstă de 35 de ani îşi iroseşte talentul continuând să lucreze ca şi dublură pentru sex-simbolul de talie internaţională şi speră să depăşească acest statut cât de curând.

Depăşirea obstacolului ar însemna distribuirea lui Tomuri într-un rol de zile mari, care să îi ofere ocazia de a le demonstra tuturor că merită să fie mai mult decât o dublură.

‘Am visat dintotdeauna la o carieră în acest domeniu. Întotdeauna am fost ambitios’, a mărturisit Jacob Tomuri.

Rolurile de figuraţie în The Tribe, Shortland Street, The Lord of the Rings, The Hobbit sau Avatar nu au fost suficiente.

Deşi anul 2012 părea oportunitatea perfectă pentru cascador, apariţiile în serialul Spartacus au reprezentat o altă dezamăgire.

Zilele trecute, actorul şi prietenul său Tom Hardy a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, care i-a băgat pe fani în ceaţă.

Amândoi au barba şi poartă ochelari de soare iar asemănarea este una izbitoare.

Actorul şi cascadorul sau colaborează de ani buni iar Tom considera că Jacob nu ar trebui să se lase de actorie.

Potrivit protagonistului din ‘Taboo’, neozeelandezul este extrem de talentat iar aceste abilităţi nu ar trebui irosite în roluri de figuraţie sau cu job-uri de cascador.

Leave a Reply