Dacă ar fi să punem la cale un clasament al celor mai oribile tunsori de băieţi sursa de inspiraţie este de-a dreptul inepuizabilă.

Sunt aproape sigur că în acest moment vă gândiţi la cele mai urâte tunsori pe care le-aţi văzut vreodată.

Deşi vă cred pe cuvânt atunci când spuneţi că aţi văzut ceva specimene la viaţa voastră, exemplele pe care vi le vom arăta noi sunt de-a dreptul ‘deosebite’.

Am stat şi ne-am întrebat pentru mai multe minute ce a fost în mintea acestor oameni, însa această întrebare reprezintă încă un mister, pe care îl vom desluşi cu altă ocazie.

Datorită complexităţii acestui subiect, vă rugăm încă o dată să ne iertaţi tulburarea şi să vă mulţumiţi cu aceste tunsori de băieţi cu adevărat unice.

Tunsori de băieţi sau experimente?

O ştiţi pe aia cu: ‘fashion gone wrong’?

Noi suntem ferm convinşi că acest fenomen a fost 100% responsabil pentru aceste freze inexplicabil de urâte.

Pur şi simplu nu reuşim să înţelegem de ce un bărbat care are mai puţine fire de păr decât Traian Băsescu s-ar pieptăna, s-ar uita în oglindă şi ar fi mulţumit de imaginea sa.

Ţinem să-l anunţăm că acest mod de a-ţi aranja părul nu este de fapt o… tunsoare şi dacă a vrut să se facă remarcat, felicitările noastre, a reuşit din plin!

A reuşit din plin să se claseze pe una dintre poziţiile fruntaşe ale topului nostru, intitulat: ‘Cele mai urâte frizuri de barbati’.

Vă invităm să descoperiţi şi celelalte imagini, care mai de care mai… ‘excentrice’.

Leave a Reply