Udrea

Ultima înfăţişare a persoanelor citate în dosarul Gala Bute a fost stabilită de către magistraţi chiar de 1 martie.

Ultimul termen va avea loc la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi una dintre persoanele citate este nimeni alta decat fostul Ministru al Justiţiei Elena Udrea, care încă nu şi-a încheiat socotelile cu autorităţile cu privire la acest dosar.

Fosta blondă de la Cotroceni a fost acuzată de abuz de influenţa, însă potrivit spuselor sale, verdictul va fi cu siguranţă unul în favoarea ei.

‘Se cere condamnarea, dar se cere şi achitarea, eu mă aştept ca în acest dosar să fiu achitată. Nu cred că se pot da condamnări pe denunţuri mincinoase, neprobate timp de doi ani cu nimic în instanţă’, a declarat Udrea pentru News.ro.

Un alt martor care a fost audiat şi a lipsit de la înfăţişarea precedenta este PNL-istul Felix Tătaru.

La sfârşitul lunii februarie, Udrea a fost supusă unui examen psiho-legal ca şi proba pentru acelaşi dosar.

Potrivit presei romane, examenul a fost monitorizat de profesorul universitar doctor Tudorel Butoi şi ar reprezenta dovada nevinovăţiei Elenei Udrea.

În urmă cu doi ani, fostul ministru al Turismului a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea a trei infracţiuni: luare de mâţă, abuz în serviciu şi acordarea de declaraţii false.

Elena Udrea a petrecut aproape două săptămâni în spatele gratiilor iar, două luni mai târziu, a fost plasată în arest la domiciliu.

Leave a Reply