Atenție, utilizatori de drone din întreaga lume!

Aveți grijă la împrejurimi atunci când folosiți aceste jucării zburătoare sau riscați să ajungeți în spatele gratiilor.

Da, pe bune!

Paul Skinner, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Seattle, care a lovit ACCIDENTAL o femeie cu drona în 2015, și-a primit pedeapsa cu vârf și îndesat.

Bărbatul a petrecut o lună la închisoare și a fost nevoit să îi plătească femeii despăgubiri în valoare de 500 $ pentru această imprudență.

Paul a fost acuzat de periclitarea stării de sănătate a unei femei, după ce a lovit-o, din greșeală, cu drona, lăsând-o inconștientă.

Skinner este un fotograf aerian renumit în America. În timpul paradei Seattle Pride Parade, în 2015, acesta își manevra drona de 18 inch, care îl costase 1,200 $, deasupra mulțimii.

Device-ul zburător a căzut accidental în capul unei femei în vârstă de 25 de ani, care lua parte la manifestația stradală, cauzându-i pierderea cunoștinței pentru câteva momente.

Chiar dacă judecătorul în mâinile căruia a aterizat dosarul dronei a recunoscut că accidentul s-a produs neintenționat, pedeapsa lui Skinner a fost totuși pusă în aplicare în baza faptului că fotograful a întreprins acțiunea, care avea un potențial grad de pericol, cu bună știință.

Femeia, care a suferit o contuzie minoră, a depus mărturie în cadrul procesului pentru a stabili care este contravalorea tratamentului pe care Paul i-o datorează.

Avocatul apărării, însă, a declarat că pedeapsa aplicată este mult prea severă pentru acțiunea neintenționată a clientului său.

În timp, s-au înregistrat mai multe cazuri de accidente cu drone, inclusiv unul în care o dronă s-a prăbușit într-un apartament din Manhattan, însă acesta este primul incident din care rezultă o pedeapsă atât de drastică.

Așadar, continuați cu prudență, iubitori de drone!

Leave a Reply