Dimineaţa

Dimineaţa este un chin? A apărut un covor cu funcţii de ceas deşteptător.

De câte ori nu ai apăsat butonul de snooze dimineaţă pentru a mai prinde încă cinci minute de somn? Specialiştii spun că de fiecare dată când întârziem trezitul din somn ne este din ce în ce mai greu să avem energie în ziua respectivă.

Tonusul nostru scade dacă amânăm trezirea şi ne va fi mult mai greu să ne adaptăm sarcinilor zilnice dacă apăsam continuu butonul de snooze.

Aşa că singura soluţie este să ne dăm jos din pat atunci când ceasul sună pentru prima dată.

Dimineaţa ar putea fi mai productivă cu noul covor-alarmă

Ruggie este covorul care are funcţii de ceas deşteptător. Se aşează undeva în apropierea patului pentru ca atunci când te trezeşti să poţi să calci direct pe el.

Pentru că alarmă să se oprească de dimineaţă, va trebui să te urci cu ambele picioare pe device şi să stai aşa preţ de câteva secunde. Va fi mult mai greu să te bagi la loc în pat după ce faci acest lucru.

În plus, Ruggie nu are funcţie de snooze, deci va trebui să te trezeşti de-a binelea după ce sună alarma.

Covorul-ceas afişează oră şi dată într-un colţ, cu ajutorul unor LED-uri.

De asemenea, device-ul are şi un port USB pentru a-l conecta la computer. Astfel, poţi să îţi descarci melodia preferată şi să o setezi ca alarmă.

Invenţia nu este una scumpă, având în vedere funcţionalitatea ei. Ruggie costă în jur de 100 de dolari şi poate fi comandat de pe Amazon.

 

 

Leave a Reply