Godotify

Personal, nimic nu mă enervează mai tare decât cineva care întârzie minute în şir pentru a-mi scrie un mesaj pe Facebook.

Partea şi mai enervantă este că, în timp ce mă uit la monitor, aşteptând să primesc răspunsul, acele punctuleţe care te previn că utilizatorul încă scrie, transformă experienţa într-o adevărată tortură.

Acum, ai în sfârşit ocazia, de a le întoarce favoarea celor care obişnuiesc să tasteze cu incentinitorul.

Godotify promite să le ofere acelor utilizatori enervanţi o doză din propriul lor medicament.

Această unealtă asociată aplicaţiei Facebook Messenger îi va face pe prietenii tăi să aştepte un răspuns pentru… totdeauna şi încă un pic.

Partea care face din Godotify cea mai amuzantă aplicaţie ever este acel indicator de typing, care îi va apărea oricărui utilizator care deschide o fereastră de conversaţie cu tine.

Indicatorul îl va face pe nefericit să pară că încerci de ore în şir să îi scrii un mesaj… deşi tu nu faci asta.

În timp ce aplicaţia va fi activată, Godotify va ţine şi o mică evidenţă a timpului aşteptat de prietenii tăi pentru un răspuns.

Ba mai mult, de fiecare dată când o nouă persoană ‘se va aşeza la coada’, Godotify te va anunţa prin intermediul unei notificări.

Similară cu aplicaţiile ‘Text în Progress’ sau iMessage, Godotify este mult mai amuzantă deoarece chiar simulează procesul de a scrie message.

Poţi descărca aplicaţia de aici şi success la a-ţi păcăli prietenii!

Leave a Reply