Rihanna

Rihanna a fost primită în urale la Harvard. Prestigioasa Universitate a desemnat-o pe artistă „personalitatea umanitară a anului”.

Artista a fost primită cu mult entuziasm atât de studenţi cât şi de profesorii de la Harvard. Când a urcat pe scenă, a declarat că nu credea că va ajunge într-o zi la Harvard, a glumit Rihanna, care nu are studii superioare.

Celebra Universitate i-a acordat cântăreţei importanta distincţie, după ce aceasta a făcut investiţii uriaşe în proiectele sale umanitare.

În vârstă de 29 de ani, Rihanna a construit un centru de oncologie foarte performant pentru depistarea şi tratarea cancerului la sân. Investiţiile făcute de artistă sunt chiar în locurile sale natale, în Bridgetown, Barbados.

 

Rihanna a înfiinţat şi un program pentru studenţii din Caraibe

Cei care îşi doresc să studieze în Statele Unite şi nu îşi pot permite acest lucru sunt sprijiniţi de artistă.  Aceasta le acoperă cheltuielile cu facultatea prin programul său.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul femeilor tinere din ţările în curs de dezvoltare.

La înmânarea premiului, Rihanna a declarat în glumă că nu e nevoie să ai studii superioare ca să ajuţi pe cineva. Trebuie doar să vrei.

Cu toate acestea, însă, artista a recunoscut că i-ar fi plăcut să se mandească cu o diplomă universitară.

Robyn Rihanna Fenty, pe numele său real, este una din figurile emblematice ale muzicii în acest moment. A câştigat 8 premii Grammy şi vândut peste 200 milioane de discuri la doar 29 de ani.

În plus, este una dintre cele mai generoase şi implicate vedete în proiectele umanitare din întreaga lume.

 

 

 

Leave a Reply