Noua Zeelandă

Noua Zeelandă vine cu o super-ofertă pentru cei pasionaţi de călătorii. Un sejur gratuit pentru 100 de persoane. Singura condiţie este să pariticpe la un interviu de angajare la o companie locală.

Oferta de nerefuzat vine de la o companie de dezvoltare regională, în colaborare cu o firmă de recrutare. Cele două entităţi au în minte un anumit profil de candidat pe care vor să îl aplice în domeniul tehnologic.

Cei 100 de candidaţi selectaţi trebuie să accepte să meargă la interviul susţinut de agenţia din Wellington.

După ce îşi vor termina sejurul, cei mai buni candidaţi pot primi şi oferte de angajare la compania organizatoare.

Proiectul îndrăzneţ se numeşte Looksee Wellington.

Sejurul este programat pentru perioada 8-11 mai în Noua Zeelandă

Aplicaţiile şi CV-urile se primesc până pe data de 20 martie. Excursia şi interviurile vor avea loc între 8 şi 11 mai.

Organizaţia va fi gazda unor evenimente internaţionale care să ajute potenţialii imigranţi să înţeleagă procesul de relocare în Noua Zeelandă.

Şi alte companii au demarat proiecte similare pentru a atrage oamenii de care au nevoie. O altă campanie îndrăzneaţă a ţinut prima pagină a ziarelor online şi a stârnit interesul internauţilor.

Anul trecut, Netflix a fost în căutare de noi talente, în programul numit Grammsters. Aceştia trebuiau să facă poze pe platourile de filmare la cele mai populare show-uri difuzate de reţea.

Candidaţii la Grammsters primeau un salariu de 2000 de dolari pe săptămână. De asemenea, compania Netflix se angajase să achite toate cheltuielile de transport şi cazare ale candidaţilor.

 

 

Leave a Reply