Vasile Turcu

Se pare că tentativa de sinucidere a afaceristului bucureştean nu ar fi fost datorată doar problemelor financiare.

Potrivit ultimelor declaraţii, Vasile Turcu nu o ducea prea bine nici în sânul familiei.

Fostul acţionar de la Dinamo nu avea o relaţie foarte apropiată cu soţia sa Elena, cea care l-a găsit aproape fără suflare în sala de fitness, cu un cordon de gât.

Vasile Turcu ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor cu un cordon de la un halat de baie, pe care ulterior, l-a legat de o bară metalică din sala de forţă, din incinta locuinţei sale din Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, care au descins o anchetă la doar câteva ore de la sosirea lui Turcu la Spitalul Floreasca, soţia sa nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii legate de situaţia lor familială.

De-a lungul căsniciei lor, Vasile Turcu ar fi avut mai multe relaţii extra-conjugale, pe care Elena le-a trecut cu vederea de fiecare dată pentru binele familiei.

Turcu se afla într-o situaţie asemănătoare şi în momentul în care a incercat sa isi ia viaţa.

Gurile rele spun că bărbatul avea o amantă, pentru care ar fi vrut să divorţeze de soţia sa.

Elena a refuzat de fiecare dată să îi ofere divorţul, deoarece nu vroia să îi expună pe Marius şi Adrian unui scandal mediatic.

În prezent, cei doi fii sunt la căpătâiul tatălui lor, în secţia de Terapie Intensivă.

Se pare însă că problemele personale ‘presarate’ cu situaţia financiară precară a celui care a fost cândva unul dintre cei mai influenţi bărbaţi din România, l-au determinat pe Vasile Turcu să încheie socotelile cu viaţa.

Cu puţin timp înainte să îşi pună ştreangul de gât, Turcu a lăsat şi un bilet de adio: ‘Imi pare rău că nu va mai pot susţine aşa cum o făceam candva’.

Leave a Reply