messenger

Facebook Messenger vrea să introducă butoanele de reacţie. După succesul pe care le-au avut pe reţeaua de socializare, compania vrea să extindă această opţiune.

Iar pentru că extinderea să fie îndrăzneaţă până la capăt, dintre butoane va face parte şi dislike.

Această opţiune a fost cerută cu mult timp în urmă de utilizatori, dar probabil pentru a nu degenera lucrurile, compania nu a introdus butonul de dislike.

De adata aceasta, însă, fiind vorba de discuţii private, utilizatorii pot reacţiona instant la mesajele pe care le primesc.

Doar o parte din utilizatorii de Messenger a primit acces deocamdată la butoanele de reacţie

În curând, însă, aceastea vor fi disponibile pe scară mai largă.

Noul chat are 7 butoane de reacţie, identice cu cele deja existente pe reţeaua de socializare. Singurul care este în plus este cel de „thumbs down”, absent de pe Facebook, dar prezent pe alte canale, precum YouTube.

Introducerea butonului de dislike este cel puţin ciudată

Mark Zuckerberg a declarat în nenumărate rânduri că nu va introduce acest buton. El spunea că ar crea reacţii emoţionale puternice şi nu îşi doreşte acest lucru.

De data aceasta, singura explicaţie este caracterul privat al discuţiilor.

Conform specialiştilor de la TechCrunch, reprezentanţii Facebook sunt foarte încrezători în utilitatea noilor butoane din Messenger.

Oficialii spun că aş ava fi mult mai simplu să faci un sondaj printre prietenii tăi atunci când ai nevoie de o părere. În funcţie de reacţiile lor cărora tu poţi să le dai o valoare, poţi să îi rogi să participe la sondaj fără să îşi ocupe prea mult timp.

 

 

Leave a Reply