frizerie Kazahstan

O frizerie din Kazahstan a găsit un mod mai puţin convenţional de a atrage clienţi.

Bărbaţii din oraşul Oskemen au stat ore în şir într-o coadă imensă, în faţa frizeriei Old Bay, pentru a primi tratamentul regal oferit de angajate.

Pe lângă faptul că sunt talentate şi frumoase de pică, aceste fete nu poartă nici uniformă.

Da, aţi auzit bine!

De fapt, niciuna din angajatele frizeriei Old Bay nu poartă absolut nimic, cu excepţia unui sorţ minuscul, care de abia le acoperă zonele intime.

În timp ce unele colege aleg să se acopere doar cu şorţul, altele se prezintă în faţa clienţilor doar în lenjerie intimă şi tocuri ameţitor de înalte.

Din păcate pentru localnicii de sex masculin care au auzit zvonul mult prea târziu, fetele şi-au ‘încheiat tura’ la Old Bay.

În realitate, fetele sunt modele deghizate în frizeriţe sexy, care au participat la o şedinţă foto.

Şedinţa foto face parte din campania de promovare a salonului iar fetele pot fi găsite la clubul de striptease Zebra, situat în apropierea frizeriei.

Chiar dacă în ştirile apărute în mediul online, tabloidele au menţionat foarte clar că fetele nu sunt de fapt noile angajate, acest lucru nu i-a oprit pe bărbaţii care locuiesc în apropiere să formeze o coadă imensă în faţa frizeriei.

Între timp, un alt utilizator a adăugat următorul comentariu: ‘Ma întreb dacă nu există o locaţie de acest gen şi pentru femei?’.

 

Leave a Reply