moga

După succesul avut cu ‘Vocea României”, producătorii s-au gândit că o ediţie ce ar avea copii în prim-plan ar fi perfectă. Alături de Marius Moga, care apare şi în varianta originală, apar şi Andra şi Inna.
Cei trei juraţi au fost impresionaţi de şapte copii, toţi cu nişte voci superbe. Chiar dacă majoritatea concurenţilor au fost foarte buni, juraţii au acordat foartă multă atenţie când au ales pe cine merge mai departe.
Au vrut să aibă în echipa cineva care poate transmite emoţie şi multă energie pozitivă. Se pare că cei şapte au reuşit să facă asta.
Gazdele acestui show sunt Robert Tudor şi Mihai Bobonete, care i-au făcut pe concurenţi să râdă şi să mai scape de emoţii înainte de a intra pe scenă. Copiii au primit chiar şi cadouri.
Moga a ales prima concurenţa a serii, pe nume Maia. Aceasta a interpretat melodia “Bang, bang” şi i-a uluit pe cei trei juraţi. Micuţa Maia l-a ales pe Moga, care i-a promis un viitor în muzică şi care i-a complimentat talentul şi frumuseţea.
Inna l-a ales pe George, care a cântat piesa lui Bruno Mars. Acesta a reuşit să îi impresioneze pe toţi cu modul emoţionant în care a interpretat piesa. Echipa Innei a primit-o şi pe Alexia, care a cântat piesa “Evil Like Me”.
Adrian a cântat “Billionaire” şi a fost primit de echipa lui Moga. Artistul l-a primit şi pe Theodor, care a interpretat “I hate myself for loving you”.
Andra a ales-o pe Daria, care a impresionat-o cu varianta sa a piesei Runnin’.
Ultima concurenţa a serii a fost Maria, care a reuşit să întoarcă toate scaunele. Micuţa a cântat ‘Necessary Evil”. Deşi toţi o voiau în echipa lor, Maria a mers mai departe cu Andra.
“Vocea României Junior” este în fiecare duminică pe ProTV. Cei trei juraţi anunţa un sezon incendiar.

Leave a Reply