louis

Starul trupei Britanice, ‘One Direction’, a fost implicat într-o altercaţie. Louis Tomlinson a fost arestat după ce a bătut un paparazzo la un aeroport din Los Angeles.
Asta ce întorcea de la Las Vegas cu iubita sa, cu care tocmai s-a împăcat. Acesta şi Eleanor Calder s-au împăcat luna trecută. Au mai fost implicaţi într-o relaţie acum doi ani.
Potrivit zvonurilor, fotograful s-a luat de iubita sa şi nu voia să îi lase pe cei doi în pace. Starul britanic s-a enervat şi l-a târât pe acesta de picioare. Fotograful s-a lovit sever la cap.
Ambii au fost arestaţi şi duşi la secţia de poliţie.
Potrivit unei femei care a asistat la întreaga scenă, şi iubita acestuia a fost violentă. Când a văzut ce se întâmplă, femeia a început să filmeze. Eleanor a văzut că aceasta a scos telefonul să inregsitreze şi a devenit violentă. Acestea s-au bătut.
Nu este clar dacă Eleanor a fost şi ea arestată.
Alte speculaţii spun că trei oameni au apărut şi au încercat să se ia de iubita lui Louis. Acesta a încercat doar să o protejeze.
Avocatul artistului în vârstă de 25 de ani a declarat că Louis nu are nici o vină. Paparazzo-ul este cel ce deranjează mereu vedetele. A mai fost implicat în trecut în asemenea incidente.
Louis trece printr-o perioadă dificilă. Recent, şi-a pierdut mama, care suferea de o boală cruntă. De asemenea, s-a despărţit de actriţa cu care se vedea de ceva timp. Potrivit zvonurilor, el şi Calder au redevenit apropriaţi luna trecută.

Leave a Reply