masina

Poliţia română avea o singură maşină tunată şi şi aceasta a ajuns la fier vechi.
Maşina a fost modificată acum nouă ani în Neamţ. Deşi foarte puţin timp a trecut de atunci, vehiculul a ajuns pe un câmp, unde zace cu alte sute de maşini distruse.
Acum nouă ani, maşina a fost vedeta Salonului Auto. Este un model Volkswagen. O echipă de tineri din Iaşi au fost cei ce i-au oferit maşinii această schimbare radicală.
Potrivit subcomisarului de la poliţia din Neamţ, tinerii au preluat iniţiativa. Aceştia au plătit integral costurile reparaţiei, avand in vedere ca maşina era deja într-o stare precară înainte de a fi modificată.

Dacă aceştia nu ar fi preluat iniţiativa, maşina ar fi ajuns cel mai probabil la fier vechi încă de pe atunci.
Regulile Poliţiei Rutiere au fost respectate şi toate accesoriile au fost eliminate. De asemenea, autoturismul a fost inscripţionat potrivit acestor reguli.
Fiind singura maşină de acest tip a poliţiei româneşti, a ieşit de fiecare dată în evidenţă în trafic.
Maşina a fost vospita în două culori: alb şi negru. Întreaga caroserie a fost schimbată sau reparată. De asemenea, avea o cameră video pentru a înregistra permanent orice mişcare ce are loc în jurul său.
Autoturismul a căpătat faruri noi, mult mai performante.
În ciuda tuturor acestor îmbunătăţiri, maşina tot a ajuns pe câmp, la fier vechi. Este nesigur ce s-a întâmplat de autoturismul a ajuns iar în această stare precară. Timpul de când a primit îmbunătăţiri este relativ scurt.

Leave a Reply