Nicki Minaj

Artista de origine americană a luat-o pe urmele prietenei sale, Nicki Minaj

Cântăreaţa a decis să urmeze exemplul lui Nicki Minaj, adoptând o ţinută ‘interzisă minorilor’ pentru Săptămâna Modei de la Paris.

Rapperiţa în vârstă de 25 de ani şi-a făcut apariţia într-o pereche de… chiloţi confecţionaţi din denim.

Fără să îi pese de ce vor zice cei din jur, Azealia a ‘asortat’ piesa vestimentară cu o geacă de culoare neagră şi o pereche de cizme negre de inspiraţie ‘army’.

Nu suntem siguri dacă tânăra s-a gândit la combinaţia geacă – ghete army pentru a se asigura că nu va suferi de frig, însă perechea de chiloţi a fost, în mod clar, o alegere cel puţin neinspirată.

Prietena lui Nicki Minaj i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate la show-ul organizat de Moncler, deoarece brandul francez este cunoscut pentru articolele sale de iarnă exclusiviste.

În timp ce majoritatea vedetelor s-au grăbit să adopte ţinute inspirate de costumele de schi, Azealia Banks a apărut… aşa!

Între timp, prietena ei cea mai bună a furat toate privirile la prezentarea de modă a lui Haider Ackermann.

Minaj a stat în primul rând, alături de alte vedete de primă clasă, care nu şi-au putut conteni reacţiile şi i-au râs în faţă.

Fotografiile cu artista în vârstă de 34 de ani au făcut înconjurul internetului.

Cele mai multe comentarii au fost negative iar alegerea vestimentară a lui Nicki a fost etichetată drept o ‘miscare penibila’.

Deşi toată lumea se holba la sânul ei, acoperit doar cu un accesoriu metalic, Nicki a hotărât să accesorizeze ţinută cu o pereche de ochelari extravaganţi.

Leave a Reply