O femeie din Palestina a decedat după ce a dat naștere unui copil.
Femeia era din Gaza, iar acest copil era cel de-al 69-lea. Soțul ei a confirmat vestea morții ei într-un ziar local. Ea trebuie să fi fost cea mai fertilă femeie.
Aceasta a dat naştere unor gemeni de 16 ori. A avut tripleți de șapte ori și cvadrupleți de patru ori.
Dând naștere la trei sau patru copii dintr-o dată este extrem de rar, dar la această femeie s-a întâmplat  de atât de multe ori.
Nu este încă sigur cum această femeie a reușit să dea naștere atâtor copii.
Din păcate, unele societăţi pun presiuni asupra femeilor, să aibă câţi mai multi copii posibil. Lipsa de cunoștințe despre contracepție și despre planificatia parentala, uneori, se încheie prost.
O femeie din Rusia are 69 de copii. La fel ca cea din Palestina, femeia numită Vassilyeva a dat naștere unor gemeni de șaisprezece ori. Ea are șapte seturi de tripleți și  dat naștere unor cvadrupleţi de patru ori.
Pentru recordul de naşteri a fost introdusă în cartea Guinness pentru recorduri.
Sunt şi alte femei care au reușit să dea nașteri record. De exemplu, familia Gravată are 62 de copii, familia Kirilov ca 57, în timp ce familia Stratzmann are 53 de copii.
Alte informații despre femeia palestiniană și familia ei nu sunt disponibile. Condițiile de viață și modul în care copiii sunt crescuți sunt necunoscute.
Cu toate acestea, moartea ei subită la o astfel de vârstă fragedă este un lucru  teribil. Acest lucru ar trebui să arate importanta cunoştinţelor în materie de contracepţie şi maternitate.

Leave a Reply