serial

‘Gilmore Girls” este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri americane. Anul trecut, serialul s-a întors cu încă patru episoade, care însă i-au lăsat pe fani cu incertitudini despre viitorul personajelor.
Încă de când cele patru episoade au apărut la Netflix, fanii au bombardat internetul cu tot felul de întrebări. După de au văzut ce success are serialul, producătorii s-au gândit să le ofere fanilor mai multe episoade.
Deocamdată, aceştia doar discuta posibilitatea de a continua serialul. Potrivit unui angajat de la Netflix, Ted Sarandos, cei de la Netflix vor să poarte discuţii cu creatorii show-ului pentru mai multe episoade.
Amy Sherman-Paladino şi soţul sau sunt cei ce au produs serialul şi ultimele patru episoade. Când au fost întrebaţi despre posibilitatea de a aduce mai multe episoade, aceştia nu au spus ‘nu’ din prima.
Şi actorii îndrăgitului serial şi-ar dori să continue povestea pentru fani. Lauren Graham, actriţa care interpretează personajul principal, este probabil cea mai încântată de posibilitatea unor noi episoade.
Sarandos a adăugat că fanii ar trebui să aştepte ceva pentru un nou sezon în caz că se decid să îl producă. Vor să se asigure că aduc cel mai bun produs pe micile ecrane şi asta înseamnă mult de lucru. Nu vor să îşi dezamăgească fanii cu un scenariu care nu le-ar fi pe plac.
Deşi nimic nu este sigur în legătură cu viitorul show-ului până acum, această veste este destul de semnificanta încât le da fanilor o mică speranţă.

Netflix cu siguranţă ar beneficia de pe urma show-ului, încât atât de mulţi oameni îşi doresc continuarea.

Leave a Reply