regina

Regina Marii Britanii are nevoie de cea mai bună protecţie şi asistenţă. Staff-ul acesteia este mereu în preajmă, să o ajute.

Regina Elisabeta şi personalul său au o gamă de gesturi secrete pe care le folosesc.
Geanta este ‘arma’ pe care regină o foloseşte. Potrivit unui istoric de la Curtea Regală, Hugo Vickers, aceasta îşi foloseşte poşetă să transmită cât mai multe mesaje.
Când Regina îşi mută geanta de pe o mână pe alta, înseamnă că vrea să pună capăt unei conversaţii. Dacă îşi aşează poşeta pe masă, e semn că este gata să plece.
De asemenea, dacă îşi roteşte inelul de căsătorie, înseamnă că vrea să încheie acea conversaţie cât mai repede.
Staff-ul ei este mereu atent şi gata să intervină în orice moment.

 

Când este într-o întrunire la Palatul Buckingham, aceasta are un mic dispozitiv, îl apasa când invitaţii ei sunt gata să plece, pentru că personalul să deschidă uşile.
Regina Elisabeta are o pasiune pentru genţi. Le are pe toate făcute pe comandă. Prefera genţile de mână, care au toarte mai lungi, pentru a nu reprezenta un obstacol când dă mâna cu cineva.
De foarte mulţi ani, regina colaborează cu Launer, un designer de genţi. Încă de când acesta i-a făcut cadou o poşetă în 1968, Regina a ales să menţină legătura.
Majestatea sa prefera genţile negre, dar în ultimul timp a preferat să îşi asorteze geanta cu ţinutele colorate. În geanta tine mereu o oglindă şi tocul de ochelari.
Pasiunea reginei pentru genţi şi modul ingenious în care le foloseşte pentru a trimite mesaje secrete sunt cu adevărat impresionante.

Leave a Reply