IKEA cep de lemn

Majoritatea sunt de părere că mobila de la IKEA este extrem de stylish şi, în acelaşi timp, şi foarte practică.

Cu toate astea, compania suedeză mai avea de lucru la capitolul ‘asamblare’, deoarece piesele de mobilier marca IKEA le oferea dureri de cap tuturor clienţilor în momentul în care ajungeau acasă.

După 74 de ani de activitate IKEA a pus capăt şi acestei probleme

Echipa de experţi a lansat un cep de lemn cu un capăt care se înfiletează, menit să alunece perfect în capătul opus al obiectului de mobilier.

Unealta le va permite clienţilor să îmbine piesele fără a mai apela la şurubelniţă.

Masa ‘Lisabo’ este cea mai nouă piesă de mobilier care încorporează perfect tehnologia cepului.

Cepurile de lemn transformă piesele IKEA în obiecte de mobilier durabile, care pot fi mutate şi dezasamblate incredibil de uşor.

Cei mai fericiţi însă sunt clienţii, care au acuzat în nenumărate rânduri dificultatea sporită a procesului de asamblare.

Deşi cepul de lemn a fost lansat de echipa de experţi în urmă cu trei ani, conducerea companiei a decis să introducă unealta, în mod oficial, în urmă cu doar câteva luni.

Masa ‘Lisabo’ se asamblează în mai puţin de 20 de minute – un record în comparaţie cu şirul interminabil de ore pe care ni-l alocam la obiectele de mobilier achiziţionate în trecut.

Stabilă, economică şi elegantă, această masă concepută cu ajutorul cepurilor de lemn se poate adapta, cu usurinţă, unui decor modern şi minimalist.

Leave a Reply