primăvara

Primăvara este momentul în care simţim nevoia de o schimbare. E mai multă lumină, mai mult soare iar noi vrem să radiem prin toţi porii.

Aşa că dacă vrei să faci o schimbare majoră în ceea ce priveşte culoarea părului, e bine să ştii care sunt recomandările stiliştilor.

Având în vedere că e primăvară, este indicat să mizezi pe culori luminoase, mai deschise. Dacă nu eşti foarte sigură că ţi-ar sta bine, poţi să foloseşti o bază mai închisă şi să adaugi doar accente de luminozitate.

Profesioniştii spun că sunt foarte la modă blodurile. Dar nu orice fel de blond. Ci cel foarte deschis, spre alb, eventual cu nuanţe de roz, bleu, lila sau accente mate.

Şi arămiul se poartă primăvara asta

Nu a ieşit din topul culorilor în trend, însă se recomandă nuanţe ceva mai subtile şi mate şi doar accente de arămiu, cât să îţi pună tenul în valoare.

Orice nuanţă ai alege, este foarte imporant că părul tău să aibă un aspect sănătos. Iar dacă îţi poţi menţine culoarea cât mai mult timp, este cu atât mai bine.

Aşadar, trebuie să acordăm o atenţie sporită ritualurilor de intetinere a părului. Este foarte important să foloseşti şampon şi balsam speciale pentru păr vopsit. Aceste produse conţin ingrediente care protejează culoarea şi curata delicat podoaba capilară.

Nu uita de mască! Este obligatorie pentru părul vopsit

Poţi opta pentru una dedicată nuanţei tale sau una de hrănire şi reparare. Oricum ar fi, masca este foarte importantă pentru un păr sănătos.

În ceea ce priveşte produsele de styling, e bine să alegi uleiuri şi creme care să ofere protecţie termică. Iar dacă poţi să îţi coafezi părul fără a folosi placă sau uscătorul la o temperatură foarte mare, culoarea ta este pe jumătate salvată, spun stiliştii.

 

 

 

Leave a Reply