Câțiva oameni de ştiinţă au inventat prezervativul hi-tech

Obiectul menit să măsoare performanţele sexuale ale partenerului tău de viaţă poate detecta anumite infecţii genitale transmisibile.

Ba mai mult, i-Con Smart vă poate spune dacă suferiţi de infecţii genitale precum Chlamydia sau Syphilis.

Prezervativul hi-tech a fost numit i-Con Smart şi este ultima ‘fiţă’ în materie de invenţii tehnologice care se pot purta.

I-Con Smart are capacitatea de a-i oferi purtătorului o statistică elaborată, care curprinde durata, viteza şi efortul depus de masculi în timpul actului sexual.

Partea şi mai distractivă este faptul că acest obiect măsoară şi numărul de calorii pierdute

Deşi funcţionează pe baza unei technologii de tip Bluetooth, la alegerea utilizatorului, i-Con Smart poate stoca informaţiile legate de sănătatea dumneavoastră fără a le divulga.

Pentru asta, trebuie doar să treceţi pe modul ‘anonim’

Exact ca majoritatea device-urilor din industria medicală, prezervativul inteligent poate fi conectat la o aplicaţie pentru smartphone.prezervativ hi-tech

Potrivit paginii oficiale, nu mai puţin de 90.000 de persoane au comandat deja produsul, care va fi lansat oficial în decursul acestui an.

Preţul este în jur de 60 de lire sterline dar poate varia în funcţie de model.

Setul de prezervative vine la pachet cu un inel ajustabil, ataşat la baza balonului, care poate fi purtat de mai multe ori.

Partea care conţine micro USB-ul poate fi reîncărcat oricând şi are o viaţă de aproximativ opt ore.

Leave a Reply