Rihanna chef

Rihanna este o persoană ‘foarte mofturoasă’

Dacă îţi doreşti un trup ca al prinţesei pop, nu poţi petrece toată ziua mâncând junk food – deşi Rihanna ar face exact asta dacă nu ar fi fost după cheful ei personal.

Deci, ce mănâncă Rihanna pentru a arăta atât de bine?

Secretele siluetei sale de invidiat ne sunt dezvăluite de bucătarul Debbie Solomon, care îi satisface Rihannei orice poftă… culinară.

Solomon ne-a vorbit despre experienţa de a lucra pentru una dintre cele mai cunoscute artiste din lume şi despre preparetele preferate ale Rihannei, inclusiv despre mic dejun, prânz sau cina.

Debbie a început să lucreze pentru autoarea hit-ului ‘Where Have You Been’ în urmă cu patru ani.

Potrivit chefului, pe vremea aceea Rihanna era o persoană foarte pretenţioasă şi a fost nevoită să se adapteze după gusturile ei ciudate.

Debbie o însoţeşte pe Rihanna peste tot, inclusiv în turneuri, iar acasă petrece doar o săptămână pe lună.

Meniul Rihannei

Micul dejun: patru ouă fierte, pâine prăjită fără crustă şi pastă de coacăze sau albuşuri de ouă, ananas şi apă fierbinte cu lămâie

Prânzul: pui curry cu orez sau peşte şi o garnitură de cartofi/orez/legume

În timpul turneului, prânzul cuprinde heirloom de roşii cu mozzarella şi busuioc

Cina: peşte cu salată sau legume

3DE88EC200000578-4277786-image-a-1_1488535825281

Înainte să devină cheful personal al Rihannei, experta lucra într-un hotel din Los Angeles.

Totul a început cu un telefon misterios de la o persoană din staff-ul Rihannei, care i-a spus că a gustat câteva din preparatele sale şi a fost foarte încântat.

Debbie a aflat că va lucra pentru Rihanna în momentul în care a fost nevoită să îi pregătească şi prima masă.

Leave a Reply