fotografierea mâncării

 Fotografierea farfuriilor cu mâncare te-ar putea ajuta să pierzi în greutate

Un nou studiu sugerează că fotografierea operelor tale culinare te-ar putea ajuta să creezi o evidenţă a aportului de calorii.

Potrivit experţilor, acest proces poate deveni extrem de util în cazul persoanelor care vor să dea jos câteva kilograme.

Ba mai mult, aceste aplicaţii sunt foarte utile şi pentru nutriţionistului tău personal deoarece în momentul în care îi vei prezenta ‘arhiva’, el îţi va evidenţia greşelile.

În ultimii doi ani, astfel de programe şi aplicaţii au devenit extrem de populare, în special în cazul experţilor în nutriţie deoarece, în acest mod, aceştia pot relata în detaliu orice obicei culinar benefic sau prost.

Pe lângă faptul că au capacitatea de a înregistra fiecare preparat, astfel de aplicaţii curprind şi gramajul fiecărei porţii şi ingredientele folosite.

Cei mai fericiţi pacienţi sunt, însă, cei diagnosticaţi cu diabet, deoarece cântărirea şi înregistrarea fiecărei mese poate deveni o corvoadă.

Însă, pe lângă faptul că trebuie să fii foarte sincer şi să nu trişezi, aceste programe te obliga, oarecum, să îţi exploatezi şi abilităţile artistice.

Fotografiile cu mâncare trebuie realizate din cel mai bun unghi, de preferat din picioare, iar lumina trebuie să fie ideală.

‘Vrem să uşurăm cât mai mult munca nutriţioniştilor dar şi a pacienţilor, de aceea informaţiile şi fotografiile trebuie să fie cât mai clare cu putinta’, a declarat unul dintre experţi.

Leave a Reply