Românul s-a născut poet şi cu simţul umorului. Se vede acest lucru şi în jocurile inspirate de potestele din Piaţa Victoriei.

Pe lângă colecţia delicioasă de pancarte, care mai de care mai spirituale, acum au apărut şi aplicaţiile mobile. Toate îl au ca personal principal pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Unul dintre jocuri se numeşte „Flappy Dragnea”. Utilizatorul trebuie să îl ajute pe Dragnea să treacă prin nişte gratii. Dacă nu reuşeşte, pe ecranul telefonului apar mesaje care au scris istorie în viaţa publică.

De la vocea lui Klaus Iohannis spunând „Ghinion” sau „Aţi obosti deja?”, până la vocea Floricicăi Dansatoarea cu „să vă fie ruşine”.

Există şi aplicaţia intitulată sugestiv „Dragnea”. Cu ajutorul săgeţilor, jucătorul trebuie să trimită personajul în diverse locuri, în aşa fel încât să-i cadă în cap o oală sau un topor.

„Dragnea Run”, pe de altă parte, e menită să îl ajute pe preşedintele PSD să ajungă în Rusia. Acesta trebuie să sară peste iceberguri pentru a ajunge la Kremlin. Dezvoltatorul spune că jocul funcţionează mai bine noaptea, pentru că atunci Dragnea este mai agil. Totodată, aplicaţia spune că dezvoltă şi capacitatea de reacţie la „bullshit”.

 

Aplicaţiile inspirate de proteste, relaxarea românilor din stradă

„Dragnea #rezist” este conceput să îl ajute pe personajul principal să zboare. Însă în momentul în care se loveşte de ceva, lângă el explodează o bombă pe care scrie DNA.

Printre cele mai complexe mesaje le transmite jocul „Flappy Dragnea Zboară”. Liderul PSD trebuie să treacă printre nişte ţevi.

Fiecare dintre conducte reprezintă câte un milion furat. Dacă acesta se loveşte de o ţeavă, apare mesajul „bullshit”.

Aplicaţia este mai complexă decât „Flappy Dragnea”. Acolo, pesedistul trebuie doar să zboare printre nişte buşteni şi să colecteze cât mai mulţi bănuţi de aur.

FlappyDragnea

Leave a Reply