Melania Trump

De Ziua Internaţională a Femeii, Melania Trump a fost gazda primului dejun oficial. Aceasta a avut invitaţi de marcă la Casa Albă şi a ţinut un discurs grav şi încărcat de emoţie.

Prima Doamnă a declarat pe un ton serios ca ea însăşi este o imigrantă care a trăit în comunism, aşa că ştie totul despre egalitate.

Doamna Trump a plusat. A spus că tocmai acesta este motivul pentru care va susţine libertatea şi egalitatea de şanse în SUA.

Acestea sunt principiile de bază pe care statul american a fost fondat.

La evenimentul de pe 8 martie, Prima Doamnă nu a purtat o rochie roşie, aşa cum e tradiţia în State de Ziua Femeii. Aceasta a preferat o ţinută neagră, semnată Ralph Lauren.

Melania Trump a vorbit despre problemele cu care se confruntă femeile din lume

Există multe forme ale persecuţiei de gen. De la sclavagism, la abuz sexual sau emoţional, femeile se confruntă cu toate.

Soţia preşedintelui a afirmat că e nevoie ca toţi cei care au o viaţă lipsită de astfel de griji să se roage pentru ele.

De asemenea, cei cu putere de decizie să îşi dea mâna şi să ajute femeile. Ele trebuie să se elibereze de astfel de condiţii inumane şi de neconceput.

Singura soluţie pe termen lung este educaţia.

Aşa se pot apăra şi asigură drepturile femeilor. Prin egalitate de gen şi creşterea empatiei copiilor de la o vârstă fragedă, în special a băieţilor, a mai spus Melania Trump.

La eveniment şi-au făcut apariţia atât Donald Trump cât şi vicepreşedintele Pence

Printre invitaţii de marcă ai Primei Doamne s-au numărat şi fiica preşedintelui, Ivanka Trump, dar şi soţia lui Mike Pence, Karen.

Nu au lipsit nici secretarul educaţiei, Betsy DeVos şi consiliera prezidentială, Kellyanne Conway.

 

 

 

Leave a Reply