În momentul în care le priveşti de pe un ponton sau o faleză, aceste vasuri de croazieră sunt de-a dreptul o privelişte încântătoare.

Însă, în momentul în care se îndreaptă spre locuinţa ta, această ‘privelişte încântătoare’ poate deveni cel mai ameninţător lucru.

Exact asta a păţit cuplul american format din Bill şi Yasmine Todhunter

În cursul zilei de vineri, bărbatul se afla pe pontonul amenajat pe terasa vilei sale atunci când a zărit un vas de croazieră gigantic îndreptându-se spre el.

În materialul video se poate observa cum vasul Equinox mai avea câţiva metri până să ‘parcheze’ pe locuinţa de aproape trei milioane de dolari situată în Portul Everglades.

Scena, desprinsă parcă din filmul The Day After Tomorrow a fost imortalizată de către soţia bărbatului.

Vasul lung de aproape 320 de metri avea 2.850 de persoane la bord şi se îndrepta spre Insulele Caraibe, pentru un sejur de zece zile.

În mod obişnuit, vasele de croazieră trec prin Portul Everglades printr-un pasaj special amenajat blocat din cauza unui incident, care a avut loc recent.

Se pare că un camion implicat într-o coliziune a răspândit nu mai puţin de 9.000 de galoane de combustibil chiar în acea zonă, care ulterior, a fost izolată.

În concluzie, în loc să urmeze ruta stabilită pe Terminalul 25 de pe partea sudică a portului, echipajul a urmat ruta estică, aceeaşi care cuprinde şi cartierul de case.

Leave a Reply