prima întâlnire

Studiile arată că, de cele mai multe ori la prima întâlnire, femeile tind să comande o salată sau alte preparate sărace în calorii, în special când au de a face cu un bărbat atractiv.

Se pare că un partener chipeş le cam taie doamnelor şi domnişoarelor pofta de mâncăruri nesănătoase, în timp ce la bărbaţi situaţia stă cu totul şi cu totul altfel.

O femeie frumoasă îi determină pe aceştia să comande cele mai scumpe preparate deoarece vor să arate cât de potenţi din punct de vedere financiar sunt.

Potrivit experţilor, prezenta şi modul în care arăţi pot influenţa dramatic alegerile culinare ale partenerului de prânz.

Studiul mai sugerează că aceste alegeri depind de multe ori de ocazie şi de numărul de persoane prezente la masă.

Experţii de origine daneză au inclus în experiment cinci cupluri aflate la prima întâlnire

Ei au aflat că bărbaţii tind să cheltuie mai mulţi bani pe băuturi scumpe şi preparate extravagante doar pentru a-şi impresiona partenerele.

‘Calităţile pe care un bărbat le caută într-o femeie sunt frumuseţea şi starea de sănătate, în timp ce femeile sunt interesate de statusul financiar al bărbaţilor’, a declarat unul dintre autori.

Ba mai mult, acesta le sugerează patronilor de restaurante să nu mai angajeze ospătari chipeşi, deoarece femeile nu vor băga niciodată în seamă un bărbat arătos şi atât.

Studiul a fost publicat în jurnalul Food Quality and Preference.

 

Leave a Reply