Touch Cafe

Pe lângă mesele multimedia, care de la bun început te enervau la culme deoarece ‘se mişcau’ extrem de greu, priveliştea superbă asupra plajei Modern şi a Portului Tomis, administraţia Touch Café le mai oferă încă un beneficiu major clienţilor săi.

Cafeneaua situată la etajul şase din Downtown Building, şi-a ‘rezervat’, oarecum parcarea din faţa clădirii.

Ba mai mult, conducerea cafenelei a angajat şi un soi de valet, care în momentul în care majoritatea locurilor de parcare din faţa clădirii sunt libere, ‘securizează’ zona cu jaloane.

Imaginile exclusive au fost realizate de câţiva pietoni, care au vrut să pătrundă în zona cu pricina

Exact cum era de aşteptat, aceştia s-au văzut nevoiţi să se întoarcă din drum, deşi potrivit autorităţilor, Strada Ştefan cel Mare, este una dintre cele mai mari artere pietonale din oraş.

În concluzie, deşi Ştefan cel Mare reprezintă una dintre cele mai mari artere pietonale din Constanţa, fix pietonii sunt cei care nu au prioritate când vine vorba de porţiunea, care găzduieşte una dintre cele mai de fiţe locaţii din oraş.

Touch Café a fost inaugurată în luna ianuarie a anului 2016

Deşi deţinătorii s-au gândit ca mesele încorporate cu sisteme Windows îi vor ajuta să dea lovitura în oraşul de la malul mării, în prezent persoanele care le trec pragul susţin că nici măcar ‘nu se ating’ de mese.

În timp ce alte restaurante şi cafenele lux promovează interacţiunea umană şi vor să îi determine pe tineri să lase telefoanele deoparte măcar pentru câteva ore, Touch Café a considerat că acest concept le va asigura succesul.

Leave a Reply