Este jobul ideal pentru o regină – sau cel puțin pentru o tânără aspirantă la tron.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, are nevoie de o nouă secretară, care să fie mai degrabă un ajutor personal disponibil 24/24 dacă ar fi posibil, un slujitor indispensabil.

Partea bună: ai șansa să fii aproape de prințesă mai tot timpul (și să înveți cum poți deveni și tu una mai repede).

Ai putea fi chiar tu în imaginea de mai sus: nu, nu, nu cea în rochie albă, ci fata aceea care îi transportă prințesei toate lucrurile, care se străduiește să nu iasă deloc în evidență, dar este în același timp utilă șefei sale regale, toate acestea în timp ce poartă tocuri.

Actuala secretară a Ducesei de Cambridge, Rebecca Deacon, părăsește postul său de asistentă personală, după mai mulți ani petrecuți alături de Printesa Kate.

Deci, postul este available. Poți începe să-ți împachetezi lucrurile!

Pagina de locuri de muncă a Casei Regale nu a actualizat încă lista joburilor, însă nici nu credem că slujba de asistent personal va fi acordată în baza unei scrisori de intenție scurte și al unui CV trimis într-o doară pe mail.

Îți trebuie conexiuni adânci în interior. Și, trebuie să fii cu adevărat bună la îndeplinirea atribuțiilor de secretar personal, cum ar fi activitatea de informare a Ducesei în legătură cu identitatea majorității oamenilor cu care intră în contact (ar trebui să fii capabilă să-i șoptești discret la ureche, fără să fie prea evident ce se întâmplă).

Evenimente, întâlniri și angajamente și, în principiu, organizarea a tot ceea ce face printesa.

În mod natural, vestea a fost întâmpinată cu mult entuziasm pe Twitter.

„Secretara lui Kate Middleton va demisiona și sunt dispusă să mă relochez pentru o asemenea oportunitate!”

„Kate Middleton are nevoie de un secretar particular … voi începe să-mi fac bagajele și mă mut în Anglia! ? # katemiddleton #jobposting #wouldberoyallyblessed”

Mult noroc tuturor fanelor înfocate ale Prințesei Kate, care, cel mai probabil, nu vor primi slujba.

Leave a Reply