Îmbătrânirea este o etaptă inevitabilă a vieții – oricum, cine ar vrea să o evite? Nu acest model în vârstă de 56 de ani, asta e sigur.

Mercy Brewer a fost o figură iconică a anilor ’80 pe scena punk a Londrei.

Acum, zeci de ani mai târziu, ne-a dovedit că a reușit cumva să-și conserve atitudinea aceea de „bad girl”.

Mercy a devenit recent imaginea unei firme de lejnerie intimă, Lonely Lingerie, din Noua Zeelandă, iar ultimul ei pictorial ne-a răvășit total, lăsându-ne cu gurile căscate.

Harry Were a fost cel care a avut șansa să tragă aceste cadre de o frumusețe de nedescris. Felul in care Mercy reușește să demonteze standardele de frumusețe ale lumii noastre ne va rămâne, cu siguranță, întipărit în minte pentru multă vreme.

„Percepțiile lumii despre frumusețe s-au schimbat și se vor schimba mereu, de aceea cred că putem concluziona: standardele nu sunt bătute în cuie. O frumusețe nouă, proaspătă așteaptă întotdeauna în liniște să fie descoperită”, a spus ea într-o declarație.

„Cred că trăim într-un moment în care frumusetea femeilor în vârstă este o revelație uimitoare. Dacă nu o recunoaștem, fiecare dintre noi, ne privăm de viitorul acela glorios, la care toți visăm cu nerăbdare”.

Se pare că Brewer este atât de înțeleaptă, pe cât este de frumoasă. Spune-ne mai multe, Mercy!

Brewer consideră ruperea acestor convenții de frumusete a fi „o provocare, mai mult pentru femei decât pentru bărbați. Vârsta a fost din pacate eliminată din lista noastră cu idealuri de frumusete. Personal, am o relație de dragoste/ură cu ea”, a adăugat Mercy.

„Pe de-o parte, frumusețea poate aduce o anumită încredere, dar la ce folos frumusețea fără încrederea de a o recunoaște în tine însăți?”

Leave a Reply