hârtie igienică

Tragi-comedia a căpătat o nouă dimensiune în România. Zeci de oameni s-au bătut – la propriu – pentru oferta de hârtie igienică a unui supermarket.

Oamenii au înfruntat cu stoicism vremea ploioasă şi au aşteptat nerăbdători ca uşile supermarketului LIDL să se deschidă.

În momentul deschiderii, clienţii au dat buzna în magazin.

 

Când rafturile au rămas fără hârtie igienică, oamenii au intrat în magazie pentru a-şi face stocul

Printre clienţii dornici de senzaţii moi la promoţie se aflau şi oameni care ieşiseră să îşi facă shoppingul de weekend în mod normal. Aceştia s-au arătat contrariaţi de reacţia concetăţenilor. „Doamne fereşte!” a fost cea mai utilizată expresie pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat la la LIDL.

Se anunţă vremuri grele în Brăila. Atfel nu se poate explica fenomenul hârtiei igienice

Marea ofertă a supermarketului consta într-o reducere de 41% la hârtia igienică. Mai exact, baxul de 10 suluri costa 4,49 lei, de la aproape 8 lei. Pentru că o asemenea ofertă nu se poate rata, oamenii au dat buzna în magazie, pentru a fi siguri că apucă să îşi facă stocul.

Sub privirile perplexe ale angajaţilor magazinului, clienţii şi-au încărcat cărucioarele până când au epuizat toată marfa.

Bineînţeles, povestea nu a fost lipsită de incidente. De la îmbrânceli, la înjurături şi acuzaţii, brăilenii dornici de chilipiruri s-au dat în spectacol.

Imaginile au făcut înconjurul internetului, iar comentariile… sunt de prisos.

Nu este prima oară când astfel de incidente apar la supermarketurile din România. De la tigăi, la bormaşini sau produse de îmbrăcăminte, toate au trezit spiritul de competiţie al românilor în cel mai brutal mod cu putinţă.

 

 

 

Leave a Reply