Nicolae Mitea

Fostul internaţional român a devenit tată pentru prima oară

După două relaţii lungi şi eşuate cu membra trupei Bambi, Raluca şi mondena Andreea Tonciu, Nicolae Mitea pare că şi-a găsit liniştea alături de frumoasa Irina.

Frumoasa bruneta a postat azi pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu micuţa Nicolle Ariana iar noul tătic pare, pur şi simplu, captivat de ‘minunea sa’.

Deşi perioada sarcinii nu a fost tocmai plăcută, deoarece Irina a acuzat numeroase stări de greaţă, acum cei trei sunt cât se poate de fericiţi deoarece totul s-a terminat cu bine.

Înainte cu puţin timp de venirea pe lume a micuţei, fostul jucător de la Ajax şi partenera sa de viaţă au spus ‘Da’ în faţa ofiţerului de la starea civilă.

Ceremonia a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie iar singurii invitaţi au fost câteva rude şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului.

După ceremonie, alaiul s-a retras într-un restaurant din Capitală, unde au sărbătorit timp de câteva ore bune.

Noii însurăţei s-ar fi cunoscut într-o cafenea de fiţe şi la doar câteva luni după, fostul internaţional român i-a oferit inelul Irinei.

Nicolae Mitea a fost implicat într-o relaţie de şase ani cu modelul Andreea Tonciu

După o iubire de patru ani cu Raluca de la Bambi, Mitea a cunoscut-o pe brunetă.

Cei doi aveau planuri serioase de viitor iar Andreea era 100% dedicată relaţiei sale cu Mitea, care pe vremea aceea juca la Petrolul Ploieşti.

După aproape şase ani, cei doi au luat-o pe drumuri diferite iar Andreea s-a căsătorit şi a adus pe lume o fetiţă.

Leave a Reply