Philipp Plein Andreea

Sătulă de zvonurile care o transformă într-un personaj indezirebil, modelul stabilit în Italia încă din perioada adolescenţei, da cărţile pe fată.

Este imposibil să nu fi văzut cel puţin o dată în viaţa o fotografie cu ea

Pagina ei de Instagram este invadată de fotografii din vacanţe exotice, poşete de firmă şi, bineînţeles, imagini cu iubitul ei putred de bogat.

Ea este Andreea Sasu, femeia care a mizat pe strategia ‘două se bat iar a treia câştigă’ şi, se pare, că a mers pe varianta câştigătoare.

Frumoasa brunetă în vârstă de 27 de ani se iubeşte cu designerul de origine germană de mai bine de un an iar lucrurile par extrem de serioase.

La scurt timp după ce au recunoscut că formează un cuplu, modelul originar din Paşcani a dezvăluit câteva detalii nu foarte plăcute din relaţia actualului său iubit cu Madalina Ghenea.

Picanteriile nu au fost niciodată comentate de Ghenea, deşi toată lumea ştie că despărţirea de Philipp Plein nu a fost una tocmai lină.

Convinsă că Madalina nu se va mai întoarce niciodată în braţele iubitului său, Andreea a ţinut să îi transmită câteva urări ‘compatrioatei’ sale.

‘Felicitări pentru că va deveni mămică cât de curând şi îi doresc să aibă o sarcină uşoară. Nu vreau să comentez relaţia lor şi ceea ce este între ei, dar dacă în curând o să aibă un copil cred că este iubire şi respect. Da, cred că este iubire pentru că Mădălina nu este o femeie care să stea cu un bărbat fără să aibă sentimente. Este iubire, sunt foarte frumoşi împreună! Le doresc tot binele din lume şi să fie fericiţi pentru că sunt un cuplu perfect’ – a comentat moldoveanca.

Între timp, aceasta le-a mai făcut o dezvăluire bombă jurnaliştilor de la CANCAN, cărora le-a povestit cât de mult îşi doreşte să îi facă un copil designerului.

Leave a Reply