cafea

Poate părea ce puţin ciudat, dar din ce în ce mai mulţi oameni preferă să îşi pună sare în cafea. În urmă cu ceva timp, internauţii au descoperit că puţină sare în licoarea de dimineaţă face minuni.

Indiferent de momentul din zi în care îţi bei cafeaua, cu siguranţă este nelipsită din viaţa ta. Cu zahăr sau fără, mai slabă sau mai tare, licoarea magică pare să fie elixirul relaxării pentru mulţi oameni.

Gustul amărui, însă, nu este pe placul tuturor. Aşa că, după ce au căutat soluţii care să o facă mai delicioasă, specialiştii în cafea au decis: puţină sare poate schimba gustul acesteia.

Multe persoane spun că nu pot trăi fără cafea

Iar cum creativitatea a stat întotdeauna la baza evoluţiei, aceştia au căutat continuu soluţii pentru îmbunătăţirea băuturii preferate.

Se pare, aşadar, că un praf de sare rezolva problema gustului amar. Cei care au încercat acest lucru, spun că sarea poate fi adăugată fie la începutul procesului de preparare, fie direct în ceaşcă.  În cele din urmă, aceasta va anula amăreala care poate deranja mulţi consumatori.

Mai mult decât atât, cei care au încercat această combinaţie, spun că în acest fel cafeaua are un gust mai curat. Aroma licorii se simte la intensitate maximă.

Tendinţa nu poate fi trecută cu vedere de către pasionaţii de cafea.

În doar câteva săptămâni de la apariţia studiului, internetul s-a umplut de păreri şi sfaturi cu privire la cum ar trebui să ne bem cafeaua.

Cu toate acestea, însă majoritatea oamenilor preferă opţiunile clasice, de zahăr sau frişcă.

 

Leave a Reply