În loc să iei în considerare o intervenţie chirurgicală, ai putea foarte bine să studiezi pagina de Instagram a acestei pasionate de fitness.

Anna Victoria susţine că postura corpului înseamnă totul în momentul în care eşti fotografiată.

Contul Annei este urmărit de 160.000 de persoane iar imaginile cu mii de like-uri au devenit virale în rândul pasionaţilor de fitness datorită posturii adoptate de model şi de lumină.

La scurt timp după ce a sesizat părerea proastă pe care o au tinerele din ziua de azi despre ele, australianca a hotărât să publice câteva fotografii mai… deosebite.

În imagini se poate observa că Anna nu este nici pe departe o femeie perfectă, ba dimpotrivă.

Exact ca şi fanele sale, blonda are coapse mai proeminente, o burtică pufoasă şi şolduri, iar trupul ‘fără cusur’ afişat pe Instagram este datorat ‘trucurilor’ sale.

‘Nu-i aşa că este incredibil modul în care anumite unghiuri/articole vestimentare/lumini ne pot transforma trupurile?’ – mărturiseşte bloggerita.

Potrivit anumitor influenceri de pe Instagram, aceste trucuri sunt o practică extrem de comună în comunitatea lor.

De multe ori când ne uităm pe fotografiile unor bloggerite renumite sau a unor vedete precum Kim Kardashian sau Emily Ratajkowski avem impresia că acestea au sânii vizbil mai mari sau posterioarele mult mai proeminente.

Se pare însă că aceste ‘imbunatatiri’ sunt rezultatul unor unghiuri şi a unei lumini potrivite.

‘Cu toţii ne cunoaştem părţile mai bune şi unghiurile care îi avantajeaza’, a mărturisit influencerul.

Înainte de toate însă, trebuie să vă reamintim că nu este niciodată indicat să ne comparăm cu astfel de personalităţi.

Cea mai bună soluţie este să începem să ne cunoaştem trupurile cât mai bine şi să ne descoperim cele mai puternice atuuri, deoarece, în final, fiecare are farmecul său unic.

Leave a Reply