Mario Fresh

Artistul în vârstă de 18 ani şi fiica ştiristei Andreea Esca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an.

Deşi protejatul lui Alex Velea de abia ce a împlinit vârsta majoratului, acesta le-a dezvăluit fanilor săi planurile sale de viitor ambiţioase.

Mario Fresh plănuieşte să o ceară în căsătorie pe Alexia

‘Nu suntem la aceeaşi şcoală. Am prezentat-o pe Alexia familiei. Nu, nu, am glumit. Nu am cerut-o în căsătorie. Dar dacă merge totul bine, de ce nu?’ – a dezvăluit Mario în cel mai recent interviu al său.

Nu suntem siguri ce părere are mama Alexiei la auzul acestor declaraţii, însă ştim sigur că Esca este, oarecum, încântată de iubitul fiicei sale.

‘Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foaerte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată’, a mărturisit Andreea în trecut.

Până una alta, cei doi ar trebui să se focuseze pe studii deoarece niciunul nu a absolvit nici măcar liceul.

În timp ce Mario Fresh plănuieşte să urmeze calea artistică, Alexia spunea în trecut că şi-ar dori să îşi încerce norocul în… agricultură.

În urmă cu doi ani, în timpul unei emisiuni, Alexia le-a mărturisit gazdelor că şi-ar dori să planteze zmeură în satul în care şi-a petrecut copilăria.

Alexia şi Mario Fresh s-au cunoscut în vara anului 2016 iar relaţia pare să devină din ce în ce mai serioasă, chiar dacă majoritatea susţin că relaţia este doar o poveste de dragoste adolescentină.

Leave a Reply