Mihaela Rădulescu

 Deşi ar face orice pentru a o eclipsa pe rivala sa, în încercarea disperată de a face impresie, diva de la Monaco a dat-o în bară rău!

Nu ştim exact creaţia cărui designer este rochia purtată aseară de Mihaela însă rochia mulată nu ar putea avantaja decât pe cineva cu un trup fără cusur… aşa că al brunetei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Mihaela Rădulescu este o împătimită a fitness-ului şi a unei diete echilibrate bazată pe proteine.

Deşi se apropie cu paşi repezi de vârsta de 50 de ani, mama lui Ayan arată incredibil în costum de baie şi face geloasă orice adolescentă.

Se pare însă că până şi ‘divele’ o mai dau în stambă

În timp ce anunţa următorul moment important al emisiunii Uite cine Dansează, iubita lui Felix ne-a ‘dezvăluit’ tipul de lenjerie intimă pe care o purta.

mihaela_35

Chiloţii de ‘bunică’ de sub rochia mulată, care scoate în evidenţă orice defect, arătau groaznic.

Ba mai mult, elasticul chiloţilor au transformat-o pe Mihaela într-o persoană disproporţionată, deşi nu este cazul.

Nici în cadrul primei ediţii Răduleasca nu a excelat la capitolul ‘stil’, în timp ce rivala sa supremă a făcut senzaţie cu fiecare apariţie.

Toată lumea ştie că Mihaela este o clientă fidelă a prietenei sale Dana Budeanu, care în mod sigur a fost prea ocupată cu antrenamentele şi a neglijat-o complet pe amica sa.

Din nefericire pentru Mihaela, această apariţie jalnică va rămâne pentru totdeauna în istoria celor mai dezastruoase ţinute adoptate de vedete.

Leave a Reply