Pro TV online

Querida şi coregraful Dani Dobre au părăsit aseară competiţia produsă de Pro TV

Pe lângă notele scăzute acordate de juraţi, publicul a hotărât, în unanimitate, eliminarea celor doi concurenţi.

Deşi nu doar perechea formată din Oana Zăvoranu şi dansatorul profesionist au fost în pericol de a părăsi concursul, hotărârea a devenit o realitate cu puţin înainte de finalul emisiunii.

Cealaltă pereche, care s-a temut pentru statutul sau în competitive, este cea formată din diva de la Hollywood Lili Sandu şi partenerul său Iulian Turcanu.

Spre deosebire de fosta soţie a lui Pepe, Lili Sandu şi partenerul său s-au pus pe treabă în momentul în care şi-au aflat poziţia din clasamentul format la scurt timp după încheierea primei ediţii.

Deşi regulamentul emisiunii prevede eliminarea a două perechi, retragerea creatoarei de modă Dana Budeanu le-a oferit o şansă celorlalte perechi care nu au oferit prestaţii extraordinare în primele două ediţii.

Exact cum ne-am aşteptat, nu am putut scăpa de remarcile acide ale Oanei Zăvoranu nici în măcar în noua emisiune.

Oanei i s-a pus pata pe nimeni alta decât Zâna Surprizelor

O doamnă desăvârşită, Andreea Marina i-a sugerat Oanei, în timpul primei ediţii, să pună accent pe antrenamente şi că aşteaptă să vadă o evoluţie.

‘Pentru Andreea Marin sigur voi evolua. Ăsta este scopul meu în emisiunea asta, să o mulțumesc pe ea’ – a răspuns Querida, în stilul său caracteristic.

Leave a Reply