Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată în turul trei la Indian Wells. Constănţeanca a fost învinsă de Kristina Mladenovici în două seturi, 6-3, 6-3.

Aceasta a vorbit despre înfrângerea suferită în cadrul conferinţei de presă de după competiţie.

Simona a spus că este mândră de parcursul pe care l-a avut în turneu. A ajuns până în turul trei, având în vedere starea ei de sănătate. Ea susţine că nu s-a pregătit pentru acest turneu, iar cu câteva zile înainte de competiţie încă acuza probleme medicale.

Cu atât mai mult cu cât condiţia fizică nu a ajutat-o, românca a întâlnit şi un adversar bun. „Kristina joacă bine” a spus Simona, iar după primul set aceasta acuza deja slăbiciune în picioare. Plus că determinarea franţuzoaicei a fost încă un factor care a dus la o înfrângere rapidă, în doar două seturi.

 

Simona Halep este conştientă care are mult de recuperat

Aceasta a spus că picoarele ei încă nu au ajuns în formă optimă. Cu toate acestea, nu vrea să discute prea mult pe acest subiect şi să îşi vadă de pregătire în continuare.

Simona a dat detalii despre cum a decurs pregătirea înainte de turneu

Constănţeanca a spuns că s-a antrenat doar o oră pe zi. Nu a alergat, doar a jucat, cât să fie sigură că nu îşi iese din formă.

A declarat că i-a fost frică de durere şi nu credea că va rezista mai mult de un set la Indian Wells.

Cu toate acestea, a rezistat două meciuri, fiind eliminată abia în turul trei.

 

Leave a Reply