Olguţa Vasilescu

Discursul susţinut de Ministrul Muncii în cadrul Comisiei ONU de la New York a devenit viral

Accentul şi pronunţia cuvintelor în limba engleză au dezvăluit, în mod clar, că Olguţa Vasilescu nici măcar nu s-a uitat pe text înainte de a se prezenta la conferinţa dedicată reprezentantelor sexului frumos.

În imagini, se pot observa omoloagele sale, privind în gol în timp ce ascultă discursul servit de PSD-istă.

Mai mult ca sigur acestea nici măcar nu ştiau ce se întâmplat în jurul lor, deoarece nu înţelegeau nimic din expunerea oratorică a politicianului român.

La scurt timp după televizarea conferinţei organizate de ONU, Lia Olguţa Vasilescu a ţinut să clarifice câteva aspecte.

Craioveanca în vârstă de 42 de ani consideră că ea ‘s-a prezentat decent pentru o persoană care n-a făcut nicio oră de engleză în școală’.

În timp ce majoritatea jurnaliştilor au rămas cu gurile căscate şi au preferat să se abţină de la comentarii, internauţii au lansat tot felul de bancuri şi glume inspirate de discursul doamnei Vasilescu.

Ba mai mult, prezentatorul unei emisiuni de radio susţine că accentul ministrului îi aduce aminte de operatorul de origine indiană de la departamentul de relaţii cu publicul al companiei Apple.

Evenimentul de luni a marcat ediţia cu numărul 61 al Comisiei ONU pentru condiţia femeii

În discursul său, Lia Olguţa Vasilescu a vorbit despre condiţia femeii din România şi despre modul în care instituţiile publice şi companiile private integrează sexul frumos pe piaţa muncii.

Păcat însă că nu am înţeles nimic!

Între timp, vă lăsăm să vă delectaţi auzul cu discursul ministrei.

 

Leave a Reply