Filicori

Dumitrache Economu a fost găsit decedat marţi în vila sa din Constanţa. Patronul lanţului de cafenele Filicori avea probleme în viaţa personală, apropiaţii spunând că se afla la un pas de divorţ.

Cunoscutul om de afaceri din Constanţa a fost găsit spânzurat în casa sa din zona Hanul Piraţilor. Complexul de locuinţe îi aparţine senatorului Nicolae Moga.

În ciuda manevreleor de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

La nici o zi după vestea tragică, au început să apară informaţii despre viaţa lui personală, dar şi despre afaceri.

Patronul de la Filicori se afla în pragul divorţului

Omul de afaceri era căsătorit şi avea doi copii. Mario şi Cosmin se află la studii în străinătate. În ceea ce priveşte mariajul sau, se pare că relaţiile nu erau tocmai bune. Apropiaţii lui Dumi Economu spun acesta urma să divorţeze.

Nici în afaceri lucrurile nu stăteau prea bine. Se pare că acesta avea probleme financiare şi nişte credite pe care nu le mai putea achita.

Alături de fratele său, Dumitrache Economu deţinea mai multe restaurante din Bucureşti şi Constanţa.

Deţinătorul brandului Filicori a muncit din greu pentru afacerea sa

Alături de soţia sa, acesta a lucrat ani buni în Italia. Apropiaţii familiei spun că cei doi au muncit din greu, în condiţii extreme, doar pentru a pune un ban deoparte.

După ce s-au întors în ţară, cu banii strânşi au deschis o pizzerie în Constanţa. De acolo au început să producă şi mai mult şi au ajuns să deţină renumitul brand de cafenele.

Un alt cunoscut om de afaceri a fost găsit spânzurat de curând

Pe 1 martie, Vasile Turcu, fostul acţionar Dinamo a fost găsit spânzurat în vila sa din Capitală. După opt zile de comă profundă, medicii de la spitalul Floreasca l-au declarat decedat.

În ambele cazuri, motivele par să fi fost de natură personală şi sentimentală. De asemenea, nici aspectele financiare ale afacerilor celor doi nu sunt de neglijat.

Şi Vasile Turcu şi Dumitrache Economu nu se aflau în cea mai prosperă etapă a carierei lor, conform spuselor celor din anturajul oamenilor de afaceri.

 

Leave a Reply