Acum iti poti păstra conversațiile private, iti poti enerva colegii de munca si poti arata ca Bane – toate in acelasi timp.

Gadgetul care face ca toate acestea sa se întâmple este numit Hushme si este “prima mască pentru voce din lume.”

Aceasta inventie absurda este proiectata pentru a vă ajuta să păstrați conversațiile private atunci când vă aflați într-un spațiu public.

Fondatorii au fost inspirati sa creeze Hushme atunci când luau masa cu prietenii la o cafenea mică și liniștită.

O fată care stătea în apropierea lor efectuase un apel pe Skype, si, fiindca folosea castile, vorbea exagerat de tare, atragand atentia asupra ei.

Realizand ce se intampla, probail s-a simtit ciudat și a decis rapid să intrerupa conversatia.

Acest lucru a dat o idee fondatorilor: Ce ar fi dacă am putea vorbi tare in public, fără a ii deranja cei din jur?

Asadar, s-au pus pe treaba, au realizat un prototip si l-au prezentat anul acesta la CES.

Există două modalități principale prin care Hushme iti poate estompa vocea. Prima este folosirea gadgetului în sine, care te va face sa arati ca Bane.

A doilea este un difuzor încorporat în masca, care poate reda sunete în timp ce vorbești, acoperindu-ți conversatia.

În timp ce device-ul nu se potrivește prea bine cu ipostaza de a nu iesi in evidenta, macar reuseste sa iti păstreze conversațiile private.

Puteți alege dintr-o varietate de sunete din natura, cum ar fi „vânt” sau „ocean”. Sau, puteți opta pentru o varianta mai enervanta: voci de Minioni.

Echipa este conștienta cât de ciudat arată Hushme la prima vedere si contraataca folosindu-se de un citat din Einstein: “Pentru o idee care nu pare mai întâi o nebunie, nu există nicio speranță”.

Leave a Reply